Restaurant Eendracht door Catering Caelberg

Restaurant Eendracht door Catering Caelberg Restaurant Eendracht door Catering Caelberg

Na een mooie geslaagde repetitie vorige week op La Louvière start de competitie voor SC Eendracht Aalst pas echt volgende woensdag 26 augustus in ons eigen Pierre Cornelisstadion. Dit met de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen KRC Gent-Zeehaven.

Om 18u00 opent “Restaurant Eendracht” voor het eerst haar deuren met Caelberg als cateraar. Reeds sinds 1988 zijn ze een begrip tot ver buiten Moorsel en Aalst. Met een vlotte, correcte bediening en kwalitatieve producten zorgen chef Mathias De Coster en zijn ervaren team voor een uitstekende service.

Wat is nieuw? De prijs werd verlaagd, voor een volledig menu betaalt u nog 55 euro (incl. btw). Dit omvat een hapje en tapas, een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie/thee met huisbereide versnaperingen. Onze cateraar zal ook de reserveringen voor haar rekening nemen, die gebeuren via het formulier op de clubwebsite, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0496 59 88 26 (Caelberg).

Na elke thuiswedstrijd start in ons clubrestaurant een party met discobar en ambilight!

De menu’s bekijken voor de komende thuiswedstrijden en reserveren kan via onze restaurantpagina. Kom genieten van topgastronomie aan een betaalbare prijs!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje