Vrouwenvoetbal: op één stap van de hype!?

Vrouwenvoetbal: op één stap van de hype!? Vrouwenvoetbal: op één stap van de hype!?

Divas SC Eendracht Aalst en het meisjesvoetbalcentrum Denderland organiseren dit seizoen een aantal infomomenten rond meisjes- en vrouwenvoetbal. De organisatie richt zich op ouders van voetballende meisjes, eigen speelsters of uit andere clubs, vertegenwoordigers van andere clubs en bij uitbreiding iedereen die actief is in het meisjes- en vrouwenvoetbal.

Op de eerste zondagse sportmatinee op 16 oktober komt Niki De Cock langs als gastspreker. Zij is centrale VFV-coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal en bovendien voormalig aanvoerder van de Red Flames. Hoe staat het nu eigenlijk met het vrouwenvoetbal in Vlaanderen? Zjin we op één stap van de hype? Wat is de visie van de Voetbalfederatie Vlaanderen? Welke acties worden ondernomen om het meisjesvoetbal te promoten? Welke partners kunnen daaraan meewerken? Wat is de rol van de Divas en die van de Red Flames?

U komt het allemaal te weten op 16 oktober om 10u30 in de thuisbasis van de Divas op den Deysel in Denderhoutem. De inkom is gratis. Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje