Webteam zoekt versterking!

Webteam zoekt versterking! Webteam zoekt versterking!
Het communicatieteam van Eendracht Aalst is aan uitbreiding toe. Met de volledige vernieuwde website en de herlancering van Den Eendrachter konden we jullie de afgelopen twee seizoenen nog beter op de hoogte houden van alle nieuws rond de club. Het webteam heeft er tevens voor gezorgd dat we één van de best bekeken websites in tweede klasse hebben. Om de lat hoog te houden zijn wij op korte termijn op zoek naar enkele gemotiveerde krachten om ons team te versterken.
 
Concreet zijn we op zoek naar:
 
* Webteam medewerkers met een vlotte pen die interviews kunnen afnemen en in artikelvorm gieten voor de website of Den Eendrachter. Je kan ook ingeschakeld worden voor de wedstrijdverslaggeving in ons live matchcenter.
 
* Een stand-in wedstrijdfotograaf. Je kan hoofdzakelijk worden ingeschakeld voor onze wedstrijden op verplaatsing. Werken met (semi-)professioneel materiaal is een must.
 
* Verkopers van ons clubblad Den Eendrachter voor aanvang van de thuiswedstrijden.
 
Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje