WK op groot scherm nu al een succes!

WK op groot scherm nu al een succes! WK op groot scherm nu al een succes!

Het Pierre Cornelisstadion kleurde zondag zwart, geel en rood. Niet minder dan 1200 supporters zakten af naar de Bredestraat. Nadat vorige week onze eigen Dries Mertens nog het feest opende voor de uitzinnige fans, was de eer nu weggelegd voor Divock Origi. Voor de wedstrijd was er al volle ambiance op het sfeerplein voor het stadion met Lia Lopes en City Music. Er was ook een uitgebreide cocktailbar. Op het veld konden ouders hun kinderen veilig laten ravotten. De superieure beeld- en klankkwaliteit in een unieke omkadering maakten het geheel compleet.

Donderdag is onze volgende afspraak. Dan gaan de Rode Duivels voor de groepswinst tegen Zuid-Korea. De deuren van het Pierre Cornelisstadion gaan open om 20u, de aftrap is om 22u. De eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis Red Devil-geschenk. Lia Lopes en haar dansschool zorgen voor de Braziliaanse animatie op het sfeerplein en City Music zendt live “City Brazil” uit. Naar goede gewoonte zijn er opnieuw verschillende eet- en drankstanden (hamburgers, frieten, Jupiler aan 1 euro, cocktails,..), er is de Rode Duivels fanshop en bij de tombola is er een Eendracht Aalst abonnement 2014-15 te winnen. De toegang is gratis. Supporters op post!!!

Hieronder kan u nog eens nagenieten van de sfeer in en en rond het Pierre Cornelisstadion tijdens België-Rusland afgelopen zondag.

Foto’s Yves Janssens

Volg ons op Facebook:
België – Zuid-Korea: https://www.facebook.com/events/242306262641438

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje