Geniet van een kreeftbuffet voor België-Rusland!

Geniet van een kreeftbuffet voor België-Rusland! Geniet van een kreeftbuffet voor België-Rusland!

Denderlions Denderleeuw organiseert ter gelegenheid van de wereldbeker voetbal op zondag 22 juni 2014 een FooT, FooD & Fun evenement . In het kader van hun fondsenwerving, ten voordele van sociale doelen, waarvan momenteel Ter Muren van Erembodegem het hoofdproject is,  bieden ze,  ter gelegenheid van de match België-Rusland in het clubrestaurant van Eendracht Aalst, een gezellig namiddag-diner aan met kreeft en dessert.

Om in de sfeer te komen zal er een caipirinha en vodka bar openen en kan in het restaurant reeds de start van de TV uitzending worden gevolgd. Aansluitend kunnen de aanwezigen in het voor hen gereserveerde deel van het Eendrachtstadion samen genieten van de match op een supergroot scherm. Ook tijdens de pauze en na de match zullen de bar en clubrestaurant open zijn om onderling nabeschouwingen van de match te delen. Traditiegetrouw staan de Denderlions garant om er een leuke en gezellige dag van te maken. Ambiance verzekerd !

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden, meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje