Eendracht Aalst

1 - 4

zondag 26 maart 2023 15U00 Tweede afdeling

RC Harelbeke

Eendracht Aalst

1 - 4

RC Harelbeke

zondag 26 maart 2023 15U00
Tweede afdeling

Er is nog geen voorbeschouwing voor deze wedstrijd.

Fabris en Van Den Eynde kwamen voor het eerst na hun blessure opnieuw aan de aftrap.  Mbaye ontbrak wegens een schorsing waardoor George als diepste man moest opdraven.

De ajuinen waren al na twee minuten op achtervolgen aangewezen.  Kasmi kon een vrije trap met het hoofd in doel verlengen (0-1).  De reactie bleef niet uit maar zowel De Vriendt, George, Geenens en Van Den Eynde kregen hun poging niet tussen de palen.  Op het kwartier was de verdiende gelijkmaker wel een feit.  Van Den Eynde mikte raak na een assist van Yagan (1-1).  Luttele minuten later volgde de kans om op voorsprong te klimmen maar Yagan besloot van dichtbij op Dutoit.

Een vrije trap van Vandenbroucke raakte niet voorbij de muur en de kopbal van Geenens was te centraal om Dutoit te verschalken.  Na vermijdbaar balverlies op het middenveld ging Santens ervandoor en hij trapte de 1-2 voorbij Espeso Nunez.  Afwerken aan honderd procent noemt men dit.

Eendracht vond na de rust het spel uit de eerste helft niet meer terug en toen Wantens nog voor het uur met een tweede gele kaart werd uitgesloten, werd de opdracht er alleen maar moeilijker op.  Er werd geprobeerd om een opening in de Harelbeekse afweer te vinden maar dit lukte niet.  Ook de vraag om een strafschop na handspel kreeg geen gehoor bij scheidsrechter Bultynck.

In het slotkwartier werd het mes nog dieper in de wonde geduwd.  Eerst scoorde Van Damme nadat een hoekschop niet uit ons strafschopgebied wegraakte (1-3) en in de toegevoegde tijd gaf Vanhulle een grabbelende Espeso Nunez voor een vierde keer het nakijken (1-4).

Zware verliescijfers voor Eendracht, dat in de hoek blijft zitten waar de klappen vallen.  Volgende zaterdag maken we de verplaatsing naar het veld van Lokeren-Temse.

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje