Eendracht Aalst

FC Lebbeke

1 - 2

Er is nog geen voorbeschouwing voor deze wedstrijd.

Voor de oefenpartij op het terrein van FC Lebbeke liet trainer De Geyseleer testspeler Osazee in de aanval opdraven.  Rond het kwartier waren het echter de flankverdedigers die voor het openingsdoelpunt zorgden.  De lage voorzet van Geenens werd door De Vriendt tegen de netten getrapt (0-1).  Vijf minuten voor de rust konden de ajuinen de voorsprong verdubbelen.  Na een actie tussen De Coninck en Panneel was het Osazee die de 0-2 in het mandje legde.

Na de pauze kwam de thuisploeg meer met het mes tussen de tanden op het veld.  Bitsige duels, die soms misschien zelfs over het randje waren, namen te veel de bovenhand.  Na een opstootje leverde dit trouwens geel op voor Yagan en ex-speler Van Damme.  Veel kansen leverde deze aanpak niet op voor de jongens van trainer De Cock.  Al lukten ze via De Pauw wel nog de aansluitingstreffer halfweg de tweede helft (1-2).

Eendracht blijft zo ongeslagen in de oefencampagne en kan met vertrouwen verder blijven bouwen richting competitiestart.