EA-TV: Beelden van de eerste training

Een nog krappe A-kern heeft vanmorgen de trainingen hervat op Zandberg. Iedereen wacht op verder nieuws rond de overnamegesprekken, zo bevestigde coach Carl De Geyseleer ook bij EA-TV.

Steve Ryckaert en nieuwkomer Stef De Backer (vakantie) ontbraken nog. Andere aanwinsten Jelle Geenens en Bob Straetman waren wel van de partij. De revaliderende Mitch Dekuyper en belofte Ahmed Tourki sluiten binnen enkele weken aan. Naast Ahmed maken ook Bowen Rogghé en doelman Kenji Cornand dit seizoen de overstap naar de A-kern. Er komen ook een aantal testspelers op proef. Jonathan Lufulu-Onia werd geopereerd aan de achillespees en is out tot december.

Zondag om 18u00 staat een eerste oefenwedstrijd gepland bij de buren van Jong Lede. Er werd nog een toevoeging gedaan aan het oefenprogramma. Op zondag 6 augustus zijn we om 16u00 te gast bij Berchem Sport.

Morgen beginnen ook onze Eendracht Aalst Ladies op Zandberg aan de voorbereiding van hun terugkeer in Eerste nationale. Zij openen de competitie op 26 augustus in eigen huis tegen de Buffalo’s. Ontdek de volledige kalender via deze link.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje