EA-TV: Ook de Ladies van start gegaan

Een dag na de mannen hebben ook onze Eendracht Aalst Ladies de trainingen hervat. Op uitzondering van Rani Van Dender (vakantie) met een voltallige A-kern. In tegenstelling tot vorig jaar werd het huiswerk van de Ladies nu grondig voorbereid en vroeg afgerond. Met een versterkte kern wordt verwacht dat ze voor een mooi seizoen in Eerste nationale staan. Maar er komt stevige concurrentie van het ambitieuze Westerlo en de beloftenteams van onder andere Standard en Club Brugge.

EA-TV sprak met coach Patrick Cool voor aanvang van de eerste training over het sportieve maar ook over de nakende overname. De Ladies zijn als vijfvoudig landskampioen een pionier in het Belgische vrouwenvoetbal en hopen onder een nieuwe overnemer een ambitieuze rol te kunnen blijven spelen. Speelsters en staf doen alvast een oproep naar de Eendracht-supporters om hen dit seizoen te komen aanmoedigen tijdens de toppers in het Pierre Cornelisstadion.

Zaterdag trekken ze naar de kust voor een teamdag. ‘s Avonds om 18u30 wordt er een eerste keer geoefend op het veld van tweedenationaler KSV Bredene.

Onze Ladies zijn opnieuw competitief, nu de versterking bij onze mannen nog.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje