EA-TV: Een babbel met de Voorzitter


Net als bij de eerste lockdown nam voorzitter Patrick Le Juste de tijd voor een babbel met Vantjen via Skype. Voetbal Vlaanderen heeft de intentie om vanaf nieuwjaar de competitie te hervatten en tot minstens 16 speeldagen te komen. Het zal er dus meteen “boenk op” moeten zijn voor Den Iendracht, want zo snel mogelijk opnieuw promoveren is en blijft de doelstelling. De voetbalfederatie steunde eerder al het standpunt van amateurclubs om geen wedstrijden te spelen zonder publiek.

Binnen de club is het de bedoeling om op termijn een sportief manager aan te stellen. Momenteel kan er beroep gedaan worden op een aantal ervaren adviseurs. In het stadiondossier worden achter de schermen momenteel 2 concrete pistes onderzocht met de Stad. De voorzitter veegt de andere optie, een volledige renovatie van het Pierre Cornelisstadion, nog niet meteen van tafel. Eens er een haalbaar voorstel is, zullen investeerders en supporters van dichtbij betrokken worden.

De belangrijke partners zijn de club trouw gebleven in dit voor iedereen moeilijke jaar zodat de sponsoring stabiel bleef. Al blijft er, door het uitblijven van wedstrijden, een kloof bestaan tussen de vaste kosten en de geringe inkomsten. Dat zal op een creatieve manier moeten dichtgefietst worden. Bijvoorbeeld met de opgestarte Take Away van het clubrestaurant. De afhaalmenu’s van onze cateraar bestellen is nog mogelijk tot en met nu zondag.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje