Nieuwigheden in de fanshop voor eindejaar!

Limoncello

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Neem dan zeker een kijkje in onze pop-up webshop. Na de gin en jenever produceerde Stokerij De Moor nu ook de Eendracht-limoncello in 2 unieke flessen! Daarnaast zijn er ook knuffelberen  én Mystery boxen!

Eendracht-Limoncello

Twee flessen in de vorm van een voetbal én een voetbalschoen, voorzien van het clublogo, werden gevuld met 20cl limoncello. Een heerlijk frisse citroenlikeur van de Distilleria Bottega uit Castello Roganzuolo, vlak boven Venetië. Voor de productie van hun limoncello gebruiken ze vers geplukte citroenen uit Sicilië, die bekend zijn om hun dunne schil en aromatische kracht. Deze schillen worden 30 dagen geweekt in sterke alcohol en daar wordt ook nog echte grappa van de proseccodruif aan toegevoegd. Het zorgt voor een uitmuntende kwaliteit van deze op en top Italiaanse likeur. Drink hem goed gekoeld als digestief, gemengd met prosecco als aperitief of gebruik hem eens over roomijs, vers fruit of sorbet.

Knuffelberen, Gin & Mystery Boxen

En wat dacht je van onze knuffelberen? Ze werden een shirt en een kerstmuts van Den Iendracht aangemeten! Ze zijn verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart/bruin) en 2 formaten (40/60 cm). Er is ook een knuffelbeer in een mooi versierd mandje met een fles Eendracht-Gin van 35cl.

Of laat je verrassen door onze Mystery Boxen. Hierin zitten verschillende fanartikelen voor meer dan het betaalde bedrag. Beschikbaar in klein en groot formaat.

Kortom, mooie en originele geschenken voor Eendracht Aalst supporters en sympathisanten!

>>> Ga snel naar www.eendracht-aalst-shop.be want de voorraad is beperkt!
(de dranken kan je terugvinden bij ons Take Away aanbod)

Eendracht-Limoncello: € 15
Knuffelbeer met Eendracht-Gin: € 35
Eendracht-knuffelbeer 40cm: € 20
Eendracht-knuffelbeer 60cm: € 25
Mystery Boxen van € 5 en € 10

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje