Divas alleen tweede na sterke reeks

Divas alleen tweede na sterke reeks Divas alleen tweede na sterke reeks

Ons vrouwenteam Divas Eendracht Aalst heeft zich stevig op de tweede plaats genesteld in eerste provinciale. De voorbije twee maanden werden alle 9 wedstrijden gewonnen zonder één tegendoelpunt te incasseren. Zowel in Lembeke, Zele als Zingem gingen de Divas winnen met 0-2. KVE Drongen verzaakte aan de topper op den Deysel en kreeg een forfaitnederlaag aangesmeerd. Morgen krijgt wit-zwart de kans om dichterbij leider Olsa Brakel te sluipen in een rechtstreeks duel. Het vertrouwen is alleszins aanwezig.

Divas B zette het nieuwe jaar in met 3-0 zege tegen Winnik. In Kluisbergen (0-2) moesten de meisjes hun meerdere erkennen maar dat werd rechtgezet op bezoek bij Zaffelare met een klinkende 0-4 overwinning. Tegen RSL Denderhoutem tenslotte werd het een intense derby die op een 1-1 gelijkspel eindigde. Daarmee staan de Divas B weer helemaal op de rails en voeren ze de rechterkolom aan in tweede provinciale.

Het U13 jeugdteam hield begin januari de jongens van RC Lebbeke in bedwang. Een 3-0 achterstand werd nog omgezet in een 4-4 gelijkspel. Een gelijkspel dat smaakte als een overwinning. Op bezoek bij Sint-Gillis-Dendermonde werd het een heuse thriller die uiteindelijk met 3-2 verloren werd. Bewaren de meisjes de primeur van de eerste overwinning voor een thuiswedstrijd? Na enkele afgelastingen komt er morgen een nieuwe kans tegen de jongens van Oudegem.

Zaterdagavond 27 februari en zondagmiddag 28 februari organiseren onze Divas hun eetfestijn in het Pierre Cornelisstadion. Er is vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. De speelsters zorgen zelf voor het dessertenbuffet. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

En noteer ook al zaterdag 5 maart. Dan krijgen de Divas, ter gelegenheid van hun thuiswedstrijd tegen Wachtebeke, bezoek van een Eendracht-delegatie. Onder meer Cor Gillis, Malick Gaye, Steve Bael, Kyan Van Impe, mascotte Zwawi en sfeergroep OPC tekenen present op den Deysel in Denderhoutem. Aftrap om 15u00.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje