Divas Eendracht Aalst valt in de prijzen!

Divas Eendracht Aalst valt in de prijzen! Divas Eendracht Aalst valt in de prijzen!

Leuk nieuws bij de vrouwelijke vleugel van onze club. Divas Eendracht Aalst sloot sinds 1 mei het meeste aantal nieuwe speelsters aan van alle Vlaamse voetbalclubs en wordt daarvoor beloond door de VFV (Vlaamse Voetbalfederatie). Ze ontvangen een waardebon van 1.500 euro en 4 dribbeldoeltjes. De VFV wil met het project ‘Geef de assist’ zoveel mogelijk meisjes aan het voetballen brengen.

Divas-voorzitter Yves Decuypere is blij met de opsteker. “Het is een beloning voor de vele initiatieven van de voorbije maanden en jaren. Maar hier eindigt het niet. We hebben nog plannen voor het project dat nog loopt tot halfweg 2017. De verdere groei blijft natuurlijk ons hoofddoel. Komend seizoen breiden we onze jeugdwerking uit met twee extra teams.”

Het volgende event van de Eendracht Divas is het allereerste voetbalkamp van 24 tot 26 augustus in hun thuisbasis op Den Deysel in Denderhoutem. Meisjes van 5 tot 15 jaar, al dan niet aangesloten bij een club, kunnen nog tot 11 juli inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Mailen kan ook voor vragen over het Meisjesvoetbalcentrum Denderland.com en de reguliere jeugdwerking.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje