Divas slaan aan het bakken

Divas slaan aan het bakken Divas slaan aan het bakken

Onze Divas hebben een druk weekend voor de boeg. Er wordt niet alleen gevoetbald, er is ook hun tweedaags eetfestijn in het Pierre Cornelisstadion. En daarvoor slaan alle speelsters aan het bakken want iedereen helpt mee aan het homemade dessertenbuffet. Zo zorgen doelvrouwen Els, Jana en Phebe voor ananastaart, koekjestaart met chocolade en cupcakes. De captains Lien, Sanne en Evie maken krokante citroentaart, flantaart en fruitsla. En voorzitter Yves Decuypere wil niet onderdoen met kaastaart.

Het dessertengamma is indrukwekkend. Want er is ook nog appelcake, biscuit, bosbessentaart, bresilienne, brownies, carré confituur, chocoladecake, chocoladepudding, chocoladetaart, chocomousse, eclairs, mascarpone, pudding, rietsuikercake, rijstpap, rijsttaart, tiramisu, speculoos tiramisu, vanillecake en vlaai. Voor ieder wat wils dus.

En wie ons vrouwenteam eens aan het werk wil zien, is volgende week zaterdag 5 maart welkom in hun thuisbasis op den Deysel in Denderhoutem. Om 15u00 wordt de competitiewedstrijd tegen Wachtebeke afgetrapt. Cor Gillis, Malick Gaye, Steve Bael, Kyan Van Impe, Zwawi en leden van sfeergroep OPC zullen er ook zijn.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje