Interessante novembermaand bij de Divas

Interessante novembermaand bij de Divas Interessante novembermaand bij de Divas

November is aan onze Divas-familie niet onopgemerkt voorbij gegaan. Voor de toekomst was de allereerste aanwezigheid van een U9- en U11-meisjesteam op de jeugdcup van 18 november bijzonder belangrijk. Opnieuw een stap vooruit in de opbouw van een echte meisjes-jeugdwerking.

Het Divas U13-team werkt knap verder tegen de jongens. Er is duidelijk progressie gemaakt. Grote nederlagen komen nog maar zelden voor. En de meest recente 2-1 nederlaag smaakte al half naar een overwinning. Binnenkort komt die er wel. Tussendoor betrad het U13-team aan de hand van Eendrachts fanionteam de grasmat van het Pierre Cornelisstadion voor de start de wedstrijd tegen Olsa Brakel.

Team B geraakt in tweede provinciale stilaan op toerental. Er werd enkel verloren tegen Bosdam Beveren. Na een moedig verweer werd de score in het slotkwartier pas uitgediept tot 7-1 tegen de sterke nummer twee. Maar in de andere drie partijen werd er wel puntenwinst geboekt tegen Zottegem(1-1), Daknam(2-2) en Landskouter(4-3).

Team A werkt naarstig verder aan de weg naar de top van eerste provinciale. Alleen de match tegen Zottegem(2-1) werd verloren. Er kwamen logische zeges tegen Zwijnaarde(6-0) en Serskamp-Schellebelle(1-0). Maar het is vooral de knappe zege in de derby tegen VC Dames Eendracht Aalst (1-0) die de maand november van de Divas SC Eendracht Aalst blijvend zal kenmerken. Bij winst tegen Mariakerke komend weekend kan de ploeg zelfs op een gedeelde tweede plaats komen.

728 × 90 Leaderboard 5
728 × 90 Leaderboard 4
728 × 90 Leaderboard 3
728 × 90 Leaderboard 2
728 × 90 Leaderboard 1
728 × 90 Leaderboard

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje