Interessante novembermaand bij de Divas

Interessante novembermaand bij de Divas Interessante novembermaand bij de Divas

November is aan onze Divas-familie niet onopgemerkt voorbij gegaan. Voor de toekomst was de allereerste aanwezigheid van een U9- en U11-meisjesteam op de jeugdcup van 18 november bijzonder belangrijk. Opnieuw een stap vooruit in de opbouw van een echte meisjes-jeugdwerking.

Het Divas U13-team werkt knap verder tegen de jongens. Er is duidelijk progressie gemaakt. Grote nederlagen komen nog maar zelden voor. En de meest recente 2-1 nederlaag smaakte al half naar een overwinning. Binnenkort komt die er wel. Tussendoor betrad het U13-team aan de hand van Eendrachts fanionteam de grasmat van het Pierre Cornelisstadion voor de start de wedstrijd tegen Olsa Brakel.

Team B geraakt in tweede provinciale stilaan op toerental. Er werd enkel verloren tegen Bosdam Beveren. Na een moedig verweer werd de score in het slotkwartier pas uitgediept tot 7-1 tegen de sterke nummer twee. Maar in de andere drie partijen werd er wel puntenwinst geboekt tegen Zottegem(1-1), Daknam(2-2) en Landskouter(4-3).

Team A werkt naarstig verder aan de weg naar de top van eerste provinciale. Alleen de match tegen Zottegem(2-1) werd verloren. Er kwamen logische zeges tegen Zwijnaarde(6-0) en Serskamp-Schellebelle(1-0). Maar het is vooral de knappe zege in de derby tegen VC Dames Eendracht Aalst (1-0) die de maand november van de Divas SC Eendracht Aalst blijvend zal kenmerken. Bij winst tegen Mariakerke komend weekend kan de ploeg zelfs op een gedeelde tweede plaats komen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje