Buffetformule vervangt klassiek menu

Buffetformule vervangt klassiek menu Buffetformule vervangt klassiek menu

Voortaan zal u in het clubrestaurant elke thuiswedstrijd kunnen genieten van een uitgebreid buffet. De steeds terugkerende lovende commentaren zetten de club en chef Mathias De Coster (Caelberg) er toe aan om het klassieke menu in te ruilen voor een buffetformule met een brede waaier aan koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en desserten.

Er zijn dit jaar nog twee kansen om in te schrijven. Aanstaande zondag 6 december voor de topper tegen La Louvière en de afsluiter van het jaar op zondag 20 december tegen Torhout.

Inschrijven kan tot en met de donderdag voor de wedstrijd via onze restaurantpagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 811 131 (Caelberg). Bekijk hieronder de standaard samenstelling van het buffet die door de chef gewijzigd zal worden volgens het marktaanbod.

Hapje  |  tapas

***

 Uitgebreid koud voorgerechtenbuffet met o.a.:

Gerookte zalm, gerookte heilbot, rundscarpaccio, scampisalade, wild paté met garnituren, tomaat-garnaal met whiskeycocktail,…

Saladbar met koude sauzen

***

 Boschampignon | oesterzwammen | Japanse beukenzwam | bieslook

***

 Speenvarken | zachte pepersaus

Fazantenfilet | fine champagnesaus

Scampi | op de wijze van de chef

Kabeljauwfilet | tuinkruidensaus

Gratin | kroketten | aardappelpuree

Seizoensgroenten

***

Nagerechtenbuffet “de luxe”

***

Koffie/Thee en huisbereide versnaperingen

€ 55,00 p.p. (incl. btw)

728 × 90 Leaderboard
728 × 90 Leaderboard 1
728 × 90 Leaderboard 2
728 × 90 Leaderboard 3
728 × 90 Leaderboard 4
728 × 90 Leaderboard 5

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje