Ladies present op de Sportmarkt van 2 juli!

© Stad Aalst

Zondag 2 juli valt er wat te beleven in het Aalsterse stadscentrum. Naast de koopzondag is er ook de Sportmarkt, waarbij je kan kennismaken met de lokale sportclubs. SC Eendracht Aalst wordt op de Hopmarkt vertegenwoordigd door onze Ladies! Op een pannaveldje kan je jouw voetbalskills laten zien tegen enkele van onze speelsters én maak je kans op een VIP-behandeling voor de topper tegen KVC Westerlo komend seizoen.

Tussen 13u en 18u kan je het die zondagnamiddag opnemen tegen aanvoerster Lieselot De Kegel, onze Futsal Red Flame Sara Bakar, doelvrouw Yana Lissens of youngster Rani Van Dender. Meld je daarvoor aan bij de infostand van de Ladies op de Hopmarkt. Na het event gaan alle deelnemers in een trommel. Een onschuldige hand zal bepalen wie in de volgende maanden VIP voor 1 dag wordt (dit wordt bekendgemaakt via onze clubkanalen):

  • Je geeft de aftrap van de wedstrijd Eendracht Aalst Ladies – KVC Westerlo
  • Je gaat mee op de teamfoto
  • Je hebt recht op 5 gratis wedstrijdtickets
  • Na de wedstrijd is er ook nog een Meet & Greet met alle Eendracht Aalst Ladies

Nog dit: aan de infostanden van Aalst Sport en de deelnemende sportclubs kan je een handige infoflyer afhalen. Deze flyer bevat een stempelkaart. Per deelname aan een initiatie ontvang je een stempel. Heb je er vijf? Dan heb je recht op een leuk gadget. Op de Grote Markt vind je ook een indrukwekkende duiktank.

Tot 2 juli op de Hopmarkt!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje