Voorverkoop E.Aalst Ladies – KRC Genk

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

Op 17 oktober kan de competitie in de Super League écht beginnen voor de Eendracht Aalst Ladies. Nadat quasi alle toppers al bekampt werden, volgt er een vierluik waarin punten kunnen en moeten gepakt worden. Te beginnen met de wedstrijd van aanstaande zaterdag om 14u00 tegen KRC Genk in het Pierre Cornelisstadion. Het is tevens de eerste thuiswedstrijd mét publiek dit seizoen!

Registratie vóór donderdagmiddag

Alle supporters die naar de wedstrijd komen dienen zich via deze link te registreren vóór donderdag om 12u00. Bezoekende supporters uit Genk zijn toegelaten.

Afhaling/Betaling tickets

Na de registratie kan jouw wedstrijdticket afgehaald en betaald worden in de dameskantine op Zandberg op één van de onderstaande voorverkoopmomenten:

  • maandag 12 oktober van 20u tot 21u30
  • dinsdag 13 oktober van 20u tot 21u30
  • donderdag 15 oktober van 20u tot 21u30

De ticketprijs bedraagt 8 euro. Gelieve gepast geld mee te brengen. Op de wedstrijddag blijft het loket gesloten.

Kinderen jonger dan 13 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Zij hoeven alleen geregistreerd te worden.

Abonnees mannenploeg

De abonnementshouders van de mannenploeg van Eendracht Aalst ontvangen na aanschaf van hun wedstrijdticket (en vertoon van hun abonnement) een gratis drankkaart ter waarde van 8 euro.

Tip: Lidkaart van de Ladies!

Ben je van plan om nog meer wedstrijden van de Ladies bij te wonen? Opteer tijdens deze voorverkoop dan voor een lidkaart van de Eendracht Aalst Ladies. Voor de prijs van 100 euro krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden in de Super League dit seizoen (inclusief play-offs). Ter compensatie van de reeds gespeelde wedstrijd tegen Club Brugge ontvang je nog een gratis drankkaart ter waarde van 10 euro.

Oproep

Onze Ladies zagen door de coronacrisis eerst hun welverdiende titelmatch ontnomen worden, om nadien hun eerste wedstrijd in de Super League tegen Club Brugge zonder publiek te moeten afhaspelen. De speelsters rekenen vanaf zaterdag opnieuw op de massale steun van de Aalsterse voetbalfans. De wedstrijden zullen in de meest veilige omstandigheden georganiseerd worden. Dat wil zeggen met mondmasker, social distancing en drankbediening in de tribune.

Supporters allen op post om onze Ladies te ondersteunen in de Super League!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje