Ticketinginfo E.Aalst – O.Wijgmaal

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

De wedstrijden volgen mekaar nu in sneltempo op. Volgende woensdag 14 oktober om 20u30 kan het competitievoetbal ook eindelijk beginnen in het Pierre Cornelisstadion met de komst van Olympia Wijgmaal. Niet-abonnees kunnen een zitplaats bemachtigen door zich vóór zondagmiddag te registreren, tot zolang de ticketvoorraad strekt. De opgelegde voorwaarden laten geen bezoekende supporters toe.

Wie geen abonnement heeft kan zich inschrijven voor deze wedstrijd via deze link. Er volgt geen individuele bevestiging meer. Jouw wedstrijdticket kan gewoon afgehaald en betaald worden op maandag 12 of dinsdag 13 oktober, telkens tussen 17u00 en 19u00 in het Pierre Cornelisstadion. Wie met zijn bubbel naar de wedstrijd komt, gelieve met hetzelfde e-mailadres in te schrijven.  Abonnees dienen zich voor competitiewedstrijden niet te registreren.

Er zijn een 300-tal losse tickets beschikbaar. Omdat er geen staanplaatsen mogelijk zijn, worden de zittribunes F en H bijkomend opengesteld.

Ticketprijzen:

  • Zittribunes F-H: 12 euro (-17 jaar: 6 euro, -13 jaar: gratis)
  • Zittribunes A-E-G: 17 euro (-17 jaar: 9 euro, -13 jaar: gratis)
  • Zittribunes B-C-D: 25 euro

Blijf de maatregelen zeker nauwgezet opvolgen zodat onze capaciteit behouden kan blijven en we het hele seizoen naar het Pierre Cornelisstadion kunnen komen!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje