Adjunct TVJO Sp. Lokeren versterkt jeugdopleiding

Adjunct TVJO Sp. Lokeren versterkt jeugdopleiding Adjunct TVJO Sp. Lokeren versterkt jeugdopleiding

Zoals eerder gemeld is het de ambitie van SC Eendracht Aalst om verder en meer in te zetten op doorstroming van eigen talent en de referentieclub te blijven binnen de Denderstreek. Met Patrick Vanderpoorten, de laatste 2 seizoen actief als adjunct TVJO en hoofd Bovenbouw van Sporting Lokeren op elite niveau, werd hiervoor de nodige ervaring en kwaliteit aangetrokken.

Als speler doorliep Patrick de jeugdreeksen van RWDM en debuteerde hij op 16 jarige leeftijd in derde klasse bij KHO Merchtem. Hij was jaren actief bij diverse clubs op dit niveau. Patrick kwam in het trainersverhaal terecht als coördinator Speelvoetbalschool bij onze club. Hij werd nadien TVJO en T1 bij Dilbeek Sport, waar hij huidig KAA Gent-speler Thomas Foket op 16-jarige leeftijd lanceerde naar het eerste elftal. Nadien werkte hij voor vierdeklasser FC Pepingen waar hij zowel als sportief manager en T1 aan de slag was.

Patrick zal bij Eendracht Aalst fungeren als visieverantwoordelijke Bovenbouw en samen met de sportieve staf van de club instaan voor het doorontwikkelen van talent van eigen bodem bij onze club. Patrick zal hierbij rapporteren aan TVJO Guy De Smet.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje