Bekir Celik tekent als nieuwe hoofdcoach!

© Eendracht Aalst

Bekir Celik (34) wordt de nieuwe hoofdcoach van Eendracht Aalst. De club slaagde erin hem weg te plukken bij Lokeren-Temse, de leider in eerste nationale, waar hij als assistent werkte van Hans Cornelis. Celik tekende zonet een contract van anderhalf jaar en stond meteen het webteam te woord.

Naar succes toewerken

De Lokeraar is verheugd met zijn overgang. “Ik ben blij bijgedragen te hebben aan het succes van Lokeren-Temse dit seizoen, zoals ook de supporters tot de materiaalmeester hun aandeel daarin hebben.  Dat succes wil ik nu ook beleven met Eendracht Aalst. Ik geloof in het project en het was ook mijn ambitie om als T1 aan de slag te gaan. Ik ben blij om nu deze kans te krijgen bij de Ajuinen. Eerder was ik aan de slag bij KRC Gent als assistent en bij KSK Beveren als coach van de U18.”

Attractief voetbal

Voor welk voetbal staat onze nieuwe coach? “Ik wil aanvallend en verzorgd voetbal brengen maar met gezond verstand. We moeten lef tonen maar mogen niet in de val lopen om naïef te spelen. Ik kijk er naar uit om vrijdag voor het fanatieke Eendracht-publiek te staan en met hen kennis te maken. We moeten er met het team wekelijks voor zorgen dat we presteren zodat de supporters tevreden huiswaarts kunnen. Mijn focus ligt nu op de groep en de accenten die ik het team wil bijbrengen, zodat Aalst Carnaval kan starten met een overwinning van Den Iendracht!”

Veel succes aan onze nieuwe coach Bekir Celik!

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje