Clubbestuur steunt protestmars supporters

Clubbestuur steunt protestmars supporters Clubbestuur steunt protestmars supporters

De raad van bestuur van SC Eendracht Aalst steunt ten volle de actie die gepland is door de supporters op dinsdag 16 september as. en geeft hiermee een krachtig symbolisch signaal aan de buitenwereld dat alle geledingen van de club begaan zijn met de problematiek van het stadiondossier en in het algemeen met de toekomst van de club.

De raad van bestuur wenst echter haar rol als gesprekspartner met het stadsbestuur te blijven spelen. Zij benadrukt dat het elkeen, ongeacht zijn rol en/of functie binnen de club, dus ook de leden van de raad van bestuur zelf, vrij staat om deel te nemen aan de mars van morgen, dinsdag 16 september. Tevens hoopt het clubbestuur dat deze mars in alle sereniteit zal plaatsvinden opdat het beöogde doel bereikt kan worden.

Reeds een 200-tal supporters hebben hun deelname aan de protestmars bevestigd via de Facebookpagina die de supporters opgericht hebben. De online petitie telt al bijna 600 handtekeningen. Morgen om 18u00 wordt er verzamelen geblazen aan het Pierre Cornelisstadion. Een halfuur later is het vertrek voorzien richting Grote Markt, waar om 19u00 de gemeenteraad doorgaat.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje