Eendracht versterkt zich met Quentin Panneel

© Eendracht Aalst

Na lange onderhandelingen is de overgang van Quentin Panneel (28) van Dikkelvenne naar Eendracht Aalst rond geraakt. De flankaanvaller, die ook als tweede spits kan uitgespeeld worden, tekende een contract van 1,5 jaar met een optie op een bijkomend seizoen.

Panneel was dit seizoen al goed voor 7 doelpunten en wacht vol ongeduld op zijn debuut bij Den Iendracht. “Ik ben enorm blij om voor een traditieclub als Eendracht Aalst te kunnen spelen. De ambiance waar de supporters voor zorgen, maakten al indruk op mij in mijn periode bij SK Sint-Niklaas. Samen met de ambitie om te promoveren, de druk om te presteren en iets te bereiken, daar doe je het voor als voetballer. Eendracht heeft een sterke ploeg en alles is nog mogelijk dit seizoen. Ik kijk enorm uit naar mijn eerste training en de eerste thuiswedstrijd tegen Lyra-Lierse zondag.”

Bij Dikkelvenne, de nummer 11 uit tweede nationale A, was Panneel aan zijn derde seizoen bezig. Voordien speelde hij 6 jaar voor SK Sint-Niklaas en debuteren deed hij als jonge snaak bij Diegem Sport. De Brusselaar koppelt snelheid aan techniek, en meet 1,87m. Hij moet onze ploeg extra aanvalskracht bezorgen.

Welkom Quentin en veel succes!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje