Online ticketverkoop Eendracht Aalst – Lyra-Lierse

© Eendracht Aalst

Met de komst van een extra spits (Quentin Panneel) en een nieuwe keeperstrainer zijn we klaar voor de hervatting van de competitie. De topaffiche van de twintigste speeldag is zonder twijfel het duel tussen Eendracht Aalst en Lyra-Lierse van zondag. Met een zege kan onze ploeg zelfs op gelijke hoogte komen van de nummer twee. Voor de bezoekers is er een combiregeling van kracht. Vergeet je Covid Safe Ticket en mondmasker niet.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

Bezoekers Lyra-Lierse

We heten ook de supporters van Lyra-Lierse van harte welkom. Zij dienen hun ticket aan te schaffen in combinatie met georganiseerd busvervoer (combiregeling) via de onderstaande link. Het loket blijft op de wedstrijddag gesloten.

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket+

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden.

Het mondmasker is nu zowel buiten als binnen de perimeter, in alle tribunes en kantines, verplicht.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen.

Clubrestaurant

Restaurant Eendracht opent de eerste keer in 2022 de deuren. Ontdek de menuformule via deze link. Inschrijven is mogelijk tot donderdagmiddag.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje