Loting verder verloop van de eindronde

© Eendracht Aalst

UPDATE! Moeskroen en Rebecquoise hebben geen licentie ontvangen, waardoor Mandel United en Tubeke-Braine hun opwachting maken in de halve finale van de eindronde.

Gisteren werd in het bondsgebouw reeds geloot voor de eindstrijd in deze play-offs. De winnaar van het duel tussen Eendracht Aalst en Belisia Bilzen neemt het in de halve finale op tegen de barragist uit eerste nationale. Dat wordt Francs Borains of alsnog Mandel United, mocht Moeskroen haar licentie niet krijgen. Het is eveneens nog afwachten of Rebecquoise haar licentie ontvangt. Vanaf dan worden er ook heen- en terugwedstrijden gespeeld.

Woensdag 18 mei (heen):

1. Francs Borains/Mandel United – Eendracht Aalst/Belisia Bilzen

2. Rebecquoise/Tubeke – Lyra-Lierse (*)

De terugwedstrijden worden gespeeld op zondag 22 mei.

De eindrondefinale is voorzien donderdag 26 mei (heen) en zondag 29 mei (terug). De winnaar van wedstrijd 1 speelt eerst thuis.

(*) Mocht Lyra-Lierse het zondag niet halen van Olsa Brakel, wordt er op 18 mei eerst nog een extra wedstrijd gespeeld tussen Lyra-Lierse en de verliezer van Eendracht Aalst – Belisia Bilzen. Dan worden de data van de halve finales ook opgeschoven naar 22 mei (heen) en 26  mei (terug). De finalewedstrijden zouden in dat geval gespeeld worden op 29 mei en 2 juni.

Iendrachters massaal op post nu zondag tegen Belisia Bilzen!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje