Bahnou Diarra geeft zondag de aftrap!

© Eendracht Aalst

Na de mededelingen van de politie kunnen we ons op het voetbal richten want één van onze helden uit de eindronde van 2017 komt morgen de wedstrijd op gang trappen: Bahnou Diarra!

Terug naar 2017

17 mei 2017. In de terugwedstrijd van de halve finale tegen Sporting Hasselt voorkomt Bahnou Diarra een fataal vierde tegendoelpunt. Op een hoekschop blijft de bal op de doellijn onder zijn voet steken. 28 mei 2017. Diezelfde Diarra trapt Eendracht Aalst in Luik een kwartier voor tijd naar de hoogste amateurliga. Zijn eerste doelpunt van het seizoen maar meteen ook het belangrijkste.

Buitenlands avontuur

Bahnou, intussen 28, speelde dit seizoen nog voor derdenationaler Crossing Schaarbeek. Of hij voortdoet, daar is hij nog niet aan uit, want het moet combineerbaar blijven met werk en gezin. Diarra speelde na zijn vertrek bij ons verder nog voor het Bulgaarse Vereya, RWDM, Tempo Overijse en het Italiaanse Napoli United. Momenteel geeft hij in Opwijk met Nolimit.Belgium individuele trainingen.

Genieten van elke wedstrijd

Dit wil onze voormalige middenvelder graag nog kwijt. “Ik heb een mooie periode meegemaakt bij Eendracht Aalst met als hoogtepunt uiteraard de eindronde en promotie in  2017. De wedstrijd op Club Luik is zonder twijfel één van mijn beste wedstrijden ooit geweest. Ik hoop dat de club dat straks nog eens kan overdoen en in de toekomst opnieuw in het profvoetbal raakt en er ook blijft. De spelers moeten elke wedstrijd genieten van deze topsupporters, die altijd trouw achter de ploeg staan.”

Het kan niet anders of de aanwezigheid van Bahnou moet ons geluk brengen tegen Belisia Bilzen. Vergeet jouw ticket(s) niet te bestellen via onze website en morgen mee te brengen. Alle ticketinfo is te vinden via deze link.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje