Voorzitter Tülin Sönmez: “Versterking onze hoogste prioriteit”

© Eendracht Aalst

Onze nieuwe voorzitter heeft er zeer drukke eerste werkdagen opzitten bij onze club. Maar zoals beloofd maakte Tülin Sönmez tussendoor al even tijd voor het webteam en een eerste communicatie na de overname.

Veelzijdig en actief

Wie is Tülin Sönmez? “Ik ben 38 jaar en geboren in Gent. Na mijn studies ben ik onmiddellijk als zelfstandig kredietmakelaar begonnen. Vervolgens was ik producer van verschillende Tv-programma’s. Nu zit ik al lang in de autohandel (import/export), heb ik mijn eigen hotel en een bedrijf in de eventsector. Je mag dus gerust zeggen dat ik een zeer actief persoon ben in verschillende sectoren.”

Geen woorden maar daden

Waarom de keuze om te investeren in Eendracht Aalst? “Het is en blijft één van de mooiste traditieclubs in de Belgische competitie. We willen de club uit het slop halen en opnieuw stappen voorwaarts laten zetten. Zo snel mogelijk promoveren in deze reeks is de eerste doelstelling. Verder wil ik niet te hoog van de toren blazen. Niet de grote uitspraken maar hetgeen gerealiseerd wordt is belangrijk. Aan beloftes die niet uitkomen heeft niemand iets, laat ons de krachten bundelen en het bewijzen op en naast het veld. Daarnaast willen we eigen jeugdspelers met hoog potentieel laten doorgroeien. En voor de Ladies geldt hetzelfde dan de heren: de successen uit het verleden eren en hen terugbrengen naar waar ze thuishoren.”

Gevarieerd aanbod

Naast het warme onthaal en luid applaus afgelopen zondag toonden onze supporters zich ook van hun ludiekste kant op de social media. “Of we nu hamburgers en koffie gaan vervangen door pita en thee? Laat ons er misschien een gevarieerd aanbod van maken met al deze zaken.”, reageert onze voorzitter gevat. “Nee, we zullen luisteren naar wat de wensen zijn van onze supporters.”

Een start aan een hels tempo

Onze nieuwe voorzitter heeft meteen al enkele katten te geselen. “Omdat de overname zo lang aangesleept heeft, is het nu kort dag voor ons op verschillende vlakken. We zijn momenteel dag en nacht bezig met de club. Er resten ons nog slechts 2 weken om versterking binnen te halen want we willen voor de titel spelen. Gisteravond vertrokken we daarvoor nog naar het buitenland. Ik wil op alle vlakken de touwtjes in handen hebben. Zo zijn we ook meteen begonnen aan de administratieve opkuis en willen we een volledig zicht krijgen op de werking van de club. Deze zaken slorpen nu even al onze tijd op en ik hoop dat daar begrip voor is. Volgende week kan ik uitgebreider kennismaken, ook met de media. Dan zullen mijn partners zich graag voorstellen. We willen op korte termijn ook samenzitten met de stad, de voorzitters van de supportersclubs en de sponsors. Maar laat ik de eventueel onzekere supporters al even geruststellen: de club is in goede handen. De fans zijn voor mij de eigenaars van de club.”

Welkom in Aalst en veel succes, voorzitter Tülin Sönmez!

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje