Tickets voor het bekerduel met Diegem Sport

In de vierde ronde van de Croky Cup wacht er ons zondag om 16u00 opnieuw een thuiswedstrijd met ditmaal Diegem Sport als tegenstander. De hoofdtribune wordt hiervoor geopend. De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links. Supporters op post om deze opdracht tot een goed einde te brengen!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Er is een algemene inkomprijs van 10 euro. Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS DIEGEM

We heten ook de supporters van Diegem Sport van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 16u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 15u00 met een beperkt aantal tickets. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje