Welkom Brice Verkerken!

© Eendracht Aalst

Eendracht Aalst heeft zich versterkt met de 20-jarige centrale verdediger Brice Verkerken (1,91m), die op huurbasis overkomt van eersteklasser KV Kortrijk. Onze club bedong ook een aankoopoptie.

Brice maakte de voorbije week al kennis met Den Iendracht. “Ik volgde de bekerwedstrijd op Oudenaarde. De volle bezoekerstribune aan de overzijde sprak mij meteen aan, net als mijn ouders trouwens. Neem daarbij het voetballende aspect in de ploeg, die ik afgelopen week op training beter leerde kennen, en ik was overtuigd van mijn keuze. Ik verkoos Eendracht Aalst boven een aanbieding van KSK Heist, dat een reeks hoger speelt.”

Zijn jeugdopleiding genoot Brice Verkerken bij verschillende West-Vlaamse clubs. “Na de start in Hooglede speelde ik achtereenvolgens voor KSV Roeselare, Club Brugge, Torhout en sinds mijn veertiende voor KV Kortrijk. Daar mocht ik de laatste 3 seizoenen de voorbereiding meemaken met de A-kern en een profcontract tekenen tot 2023. Eendracht Aalst geeft mij de kans om de stap te maken van de beloften naar het mannenvoetbal en daar ben ik dankbaar voor. Hier wil ik aan een mooi verhaal beginnen met als doelstelling uiteraard zo snel mogelijk de promotie naar de hoogste amateurafdeling te bewerkstelligen.”

Welkom in Aalst en veel succes Brice!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje