Welkom terug Zeb Van Gerven!

© Eendracht Aalst

Eendracht Aalst heeft Zeb Van Gerven (23) teruggehaald van KSV Oudenaarde om de sportieve concurrentie aan te gaan met Gilles Lentz. De Erembodegemnaar tekende een contract van 2 seizoenen met een optie op een bijkomend jaar. De 17 jaar jonge Thomas Droesbeke zal opnieuw het doelmannenkorps vervolledigen.

Zeb, die nog in onze jeugd speelde, kwam in 2018 over van FCV Dender en startte ook als titularis aan het seizoen. Na nieuwjaar verloor hij onder Bart Van Renterghem zijn plaats aan Bo Geens en later Julien Devriendt. Uit die eerste seizoenshelft bewaart Carl De Geyseleer, die toen ook depanneerde als interim-coach, goede herinneringen aan Van Gerven die er zal staan als de kans komt.

Naast Maxim Figys wordt ook afscheid genomen van Steve Colpaert, Gianni De Neve, Ignazio Cocchiere en Kristin Manuel Mbola, die we allen nog veel succes toewensen.

Prioriteit nu is nog een versterking in het offensieve compartiment. Onze A-kern telt momenteel deze 19 spelers voor volgend seizoen: Gilles Lentz, Zeb Van Gerven, Thomas Droesbeke, Dries Caignau, Falko Geenens, Steve Ryckaert, Andreas Burssens, Lars Wantens, Jari De Vriendt, Samuel Fabris, Jilke De Coninck, Rubin Belesi, Mathijs Dumortier, Yassine Razzi, Maarten Tresignie, Arne Van den Eynde, Miguel Cobos Copado, Mitch Dekuyper en Ibrahima Mbaye.

>>> We hebben nog van onze heerlijke paaseitjes in voorraad! Bestel ze via de webshop. Afhalen is mogelijk op de Takeaway vanavond op Zandberg (17-20u) of zaterdag in het Pierre Cornelisstadion (10-13u). Alvast een fijn paasweekend iedereen!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje