Ook Jong Eendracht Aalst wint overtuigend

Ook Jong Eendracht Aalst wint overtuigend Ook Jong Eendracht Aalst wint overtuigend

De beloften konden in tegenstelling tot vorige week nu wel van van meet af aan het heft in handen nemen op bezoek bij SK Sint-Niklaas. Even voorbij het kwartier kon Bahnou Diarra de score openen. De Ajuinen bleven op hun elan doorgaan en knutselden de ene aanval na de andere in mekaar. Op het halfuur werd een strakke voorzet van Joran Van Belle door een Wase verdediger in eigen doel gewerkt. Nadat er ook nog een doelpunt werd afgevlagd ging Eendracht met een 0-2 voorsprong de rust in.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. Jong Eendracht Aalst versierde kansen maar nu speelde de thuisdoelman een hoofdrol. Na een knappe aanval zag Bahnou Diarra zijn tweede van de avond op de dwarsligger belanden. De kers op de taart met extra doelpunten ontbrak. Misschien sparen de Aalsterse beloften deze wel voor de volgende wedstrijden. Te beginnen in de eerste thuiswedstrijd tegen FC Gullegem op vrijdag 16 september om 20u15 op Zandberg.

E.Aalst: De Vriendt, Schoukens, Van Hauter, Vaeyens (46′ Adriaens), Vanderpoorten (60′ Gyselinck), Diarra, De Koker, Heirman, Van Belle, Emhandi, Blankaert.

Doelpunten: 16′ Diarra 0-1, 31′ own-goal 0-2.