Cateringinfo Eendracht Aalst – Racing Genk

Cateringinfo Eendracht Aalst - Racing Genk Cateringinfo Eendracht Aalst - Racing Genk
Eendracht Aalst heeft zijn seizoensstart niet gemist! Op woensdagavond 21 september zal het Pierre Cornelisstadion als vanouds bruisen van de menigte en de ambiance. Topclub Racing Genk komt op bezoek voor de 1/16e finales van de Beker van België (aftrap om 20u30).
 
Ook het clubrestaurant zal op volle toeren draaien. Onze nieuwe cateraar en de live band onder leiding van Filip Bauters willen jullie die avond op en top verwennen. En er wordt tijdens het diner een ballonvaart weggeschonken door Meubelen Gaverzicht te Deerlijk.
 
Het is reeds twaalf jaar geleden dat ‘den Iendracht’ nog een eersteklasser ontving in een wedstrijd mét inzet. Iedereen wil er bijzijn! Wacht dus niet te lang om jouw tafel te reserveren in ‘Restaurant Eendracht’ want de inschrijvingen komen vlot binnen.
 
Bekijk hieronder alvast het menu. Reserveren is mogelijk tot en met maandagmiddag 19 september via onze restaurantpagina, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch tussen 17u en 19u op het nummer 0490 450 590. Bij jouw reservatie kan je ook meteen wedstrijdtickets bestellen die aan tafel worden afgerekend.
 

Wachtglaasje met mosterdkruid/”dry aged “agnus beef/emulsie van pickels

***

Gegratineerde visschelp “ Sud Soll” vergezeld van een courgettesoepje/schuim van roomboter

***

 Filet van Ibéricohaas gemarineerd met jus van rode wijn en bruin bier

***

Moeilleux au chocolat met vers versgedraaid vanilleijs/macaron en jus van rode vruchten

65 euro (incl. btw)
Ontvangst vanaf 17u30
Start diner omstreeks 18u00

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje