Dirk Geeraerd vervangt Regi Van Acker

Dirk Geeraerd vervangt Regi Van Acker Dirk Geeraerd vervangt Regi Van Acker

Eendracht Aalst heeft vandaag in onderling overleg de samenwerking stopgezet met trainer Regi Van Acker op diens vraag. Het clubbestuur wil Regi en zijn assistent Benny Van Polfliet van harte bedanken voor het geleverde werk en de goede resultaten van het voorbije anderhalf jaar. 

De eveneens ervaren Dirk Geeraerd(51) wordt de nieuwe trainer van Eendracht Aalst. Hij tekende deze vooravond een contract tot het einde van het seizoen. De Oost-Vlaming, afkomstig uit Oudenaarde, begon zijn trainerscarrière in 1993 bij Eendracht Aalter waar hij zeven seizoenen aan het roer stond. Nadien loodste Geeraerd zowel Torhout als Verbroedering Denderhoutem naar derde klasse en was hij tussendoor ook twee seizoenen aan de slag bij tweedeklasser Deinze.

In 2006 bemachtigde hij met Red Star Waasland een eindrondeticket in tweede klasse. Het leverde hem een transfer op naar eersteklasser KSV Roeselare. Onder zijn bewind eindigde de West-Vlaamse ploeg elfde en veertiende. Nadien was Dirk Geeraerd nog bij KSK Ronse aan de slag, eerst als trainer, vervolgens als sportief raadgever. In 2012 promoveerde hij met Waasland-Beveren via de eindronde naar eerste klasse. Zijn laatste club was Berchem Sport in 2013.

Namens de hele club van harte welkom in de Ajuinenstad, Dirk Geeraerd, en veel succes!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje