Jong Eendracht Aalst laat de volle buit liggen

Jong Eendracht Aalst laat de volle buit liggen Jong Eendracht Aalst laat de volle buit liggen

De beloftenwedstrijd tussen Eendracht Aalst en KSV Roeselare eindigde op 1-1. In de eerste helft was het balbezit voor de jonge Ajuinen maar echt gevaar kwam daar niet uit voort. Beide doelmannen kregen dan ook weinig werk op te knappen.

Na de herneming kon Eendracht toch de score openen. Jelle Geenens verraste iedereen met een vrijschop vanop dertig meter die aan de tweede paal binnenging. Naarmate de wedstrijd vorderde kropen de Ajuinen meer en meer achteruit. Wat niemand nog verwachte gebeurde toch. Enkele minuten voor tijd konden de West-Vlamingen de gelijkmaker aantekenen. Dit had Eendracht niet verdiend.

Aanstaande vrijdag maakt Jong Eendracht Aalst de verplaatsing naar Geel.