P17 kampioen van Oost-Vlaanderen

P17 kampioen van Oost-Vlaanderen P17 kampioen van Oost-Vlaanderen

Met de P17 heeft een jeugdploeg van SC Eendracht Aalst het afgelopen seizoen opnieuw een titel kunnen vieren. Meer zelfs, na de titel in hun reeks werden de jonge Ajuinen ook nog eens provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen.

In de competitie moest een testwedstrijd tegen Lembeke beslissen over de titel. Deze werd met glans en duidelijke 6-0 cijfers gewonnen. Op het kampioenenbal toonde Eendracht Aalst zich vervolgens nog de betere van KVV Zelzate en Eine waardoor het tot de beste provinciale ploeg werd gekroond.

Architect van het succes was opleider Dirk Laforce. “Om allerlei redenen konden we slechts over een smalle kern beschikken bij de P17. Gelukkig bestond die uit goede en gemotiveerde spelers. Om dit op te vangen sprongen ook jongere spelers uit de U16 en U15 bij. Er kwam heel wat puzzelwerk aan te pas om telkens de goede keuzes te maken in het belang van de spelers en de ploeg. Ik moet de spelers bedanken die bereid geweest zijn om ons te depanneren. Samen met de kern van de P17 hebben ze dit mooie resultaat mee mogelijk gemaakt.”

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje