Tot 33% verlaging van de abonnementstarieven!

Tot 33% verlaging van de abonnementstarieven! Tot 33% verlaging van de abonnementstarieven!

Vanaf vandaag start de abonnementsverkoop voor het seizoen 2015-2016. De club verlaagt de tarieven, voor de staantribune zelfs met 33%. En onze supporters in vak K kunnen komend seizoen opnieuw tot aan de rand van het veld komen. Vak F in de zittribune gaat niet meer open. Bekijk hieronder alle verdere details.

Staantribune

De abonnementsprijs voor vak K zakt van 180 naar 120 euro, of minder dan 7 euro per wedstrijd. Onze supporters zullen het voetbal weer van dichtbij kunnen beleven want omdat de voetbalwet in derde klasse niet van kracht is, moet er geen bufferzone voorzien worden.

Zittribune

Ook een abonnement in de zittribune wordt goedkoper. Voor vakken A, E en G werd de prijs vastgelegd op 220 euro, of 12 euro per wedstrijd. Voor een plaats in de centrale vakken B, C en D is dat 380 euro, of 21 euro per wedstrijd. Vak F gaat niet meer open, tenzij bij uitzonderlijke wedstrijden. De abonneehouders kunnen een plaats kiezen in vak G of in de boventribune.

Jong geleerd, oud gedaan

Kinderen tot 13 jaar kunnen de thuiswedstrijden van SC Eendracht Aalst gratis bijwonen in de staantribune of de vakken A, E en G in de zittribune. Ben je tussen 13 en 17 jaar, dan betaal je de helft van de abonnementsprijs in deze vakken.

Combi-abo voor ouders

Jeugdspelers, opleiders en begeleiders van SC Eendracht Aalst kunnen op vertoon van hun lidkaart met foto gratis plaatsnemen in vak G. Ouders van jeugdspelers kunnen voor een combi-abonnement kiezen in vak G. Daarmee kunnen ze alle wedstrijden op Zandberg én het Pierre Cornelisstadion bijwonen voor slechts 99 euro. Deze bestellingen lopen via Zandberg.

Korting in de fanshop

We zetten alle voordelen van een abonnement nog eens op een rijtje:

  • 10% korting op jouw aankopen in de fanshop
  • Niet aanschuiven aan de loketten
  • Geen voorverkoopmomenten
  • Goedkoper dan steeds losse tickets te kopen
  • Geen meerprijs voor toppers
  • Gratis toegang voor beloften- en jeugdwedstrijden

Hoe een abonnement bestellen?

De makkelijkste manier om een abonnement te bestellen is via deze website. Op de abonnementspagina kan je nog eens een overzicht van de tarieven bekijken, daar kan je verder doorklikken naar de bestelpagina. De betaling gebeurt per overschrijving. Vanaf maandag 15 juni kan je ook op het clubsecretariaat terecht elke weekdag van 13u tot 17u30. Daar kan contant of via bancontact betaald worden. Steun onze club en help onze ploeg komend seizoen aan een belangrijke rol in derde klasse. Bestel vandaag nog jouw abonnement met alle voordelen!

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje