Reacties Gaye en De Man na Izegem

Reacties Gaye en De Man na Izegem Reacties Gaye en De Man na Izegem

Het webteam sprokkelde na de wedstrijd reacties bij Malick Gaye en Preben de Man, die nooit het gevoel hadden dat Eendracht punten zou verliezen in Izegem.

Gaye: “Coach Geeraerd speelt mij nu centraal in de defensie uit, mijn geliefkoosde positie. Hij had me wel gevraagd om sober en risicoloos uit te verdedigen. Ik heb zijn richtlijnen goed opgevolgd zodat er rust kwam in de ploeg. We waren goed begonnen en dwingen twee huizenhoge kansen af die altijd binnen moeten, maar dan krijgen we een koude douche met dat doelpunt op hoekschop enkele seconden voor het rustsignaal. De coach heeft zich wel eens boos gemaakt in de kleedkamer, maar hij heeft ons ook gevraagd om rustig zo te blijven verder spelen met veel opkomende mensen. Dan zou dat goaltje wel vallen. We maken heel snel de gelijkmaker en van dan af wist ik dat we er op en over zouden gaan.”

De Man beaamt: ”We hebben op geen enkel moment op het veld het gevoel gehad dat we hier vandaag punten zouden verliezen. We moesten gewoon ons spel verder blijven spelen en wisten dat er dan sowieso kansen zouden vallen. Ik voel me goed bij Aalst. Ik kom van Lokeren waar ik enkele minuten van eerste klasse kon proeven en dat smaakt naar meer. Ik ben tevreden dat ik hier veel speelminuten kan verzamelen en hoop me in de kijker te spelen. De laatste wedstrijden klikt het zeer goed met Cor Gillis die achter mij speelt. Hij is een ervaren speler die me heel goed coacht. Enkel zelf scoren lukt nog niet zo goed, nog maar één keer tegen Deux-Acren, maar ik geef net zo graag een assist.”

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje