Steun onze ultrawandelaars en de jeugdwerking!

Supporters en ultrawandelaars Lenny Bassleer (28) en Steff Van Boven (26) maken zich op de voor de start van hun lange afstandstocht, nu vrijdag, van Lausanne naar Rome. Tijdens die 1200 à 1300 kilometer willen ze opnieuw geld inzamelen voor de jeugdwerking van Eendracht Aalst. Het rekeningnummer om de actie te steunen is geopend. Voor de eerste 150 steunbijdragen vanaf 20 euro is er een exclusief t-shirt voorzien! Lees er hieronder alles over.

Vooruitblik

Donderdag reizen Steff en Lenny, beiden lid van supportersclub Onion Boys, af naar Lausanne. “Het is de Via Francigena, een oude pelgrimsroute, die we zullen volgen. Lenny heeft de eerste 1.000 kilometer van Calais naar Lausanne reeds afgelegd ten voordele van de Aalsterse daklozenvereniging Shelter vzw, en is nu terug thuis om even op krachten te komen. De afstanden die we dagelijks afleggen zullen 30 à 40 kilometer bedragen. Langs de bergen maar het zal vooral de hitte zijn die ons parten zal spelen. We nemen extra lampen mee om ‘s nachts te wandelen. Ergens half augustus willen we aankomen aan het Olympisch Stadion van Rome, waar Den Iendracht in 1995 voor de Uefa Cup speelde.”

Steun de actie!

Steff en Lenny zijn niet aan hun proefstuk toe want in 2020 wandelden ze al eens van Aalst naar Virton. Met de opbrengst werd toen een vaatwasmachine voor het jeugdcomplex op Zandberg aangekocht. Maar hun opzet deze keer is dus nog straffer!

Je kan hun actie en de jeugdwerking vanaf nu steunen via het rekeningnummer van supportersclub Onion Boys: BE25 1431 1097 5882, met als mededeling “Jeugd”. Voor de eerste 150 steunbijdragen vanaf 20 euro is er een exclusief t-shirt voorzien met het oude Eendracht-logo. Limited edition dus op is op! 

T-shirt

Stuur na jouw betaling een e-mail naar [email protected] (met vermelding van jouw naam, contactgegevens en de maat van jouw t-shirt). De levering is eind augustus voorzien. Het was medesupporter Charlotte De Backer, aka Madam Kravat, die met haar Aalsters naaiatelier instond voor de aanmaak van deze t-shirts voor het goede doel (www.facebook.com/madamkravat).

Via de clubkanalen zullen Steff en Lenny ons regelmatig een update geven van hun tocht. We wensen hen heel veel succes toe en nu al hoedje af voor dit prachtig initiatief! Geef hen alvast een duwtje in de rug bij de start en schrijf jouw steunbijdrage over op bovenvermeld rekeningnummer.

C’mon guys!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje