Ticketverkoop voor de ING Arena op 11 mei!

We herinneren ons nog de concerten die Eendracht Aalst gedurende de jaren negentig organiseerde. Op zaterdag 11 mei 2024 zet onze club mee haar schouders onder een groot event in de ING Arena (Paleis 12), met onder meer een kickboksgala, een uniek concert van Hadise en ook nog een optreden van de Franse rapper Lacrim. De ticketverkoop is van start gegaan!

Kickboksgala

Maak je klaar voor een spectaculaire avond. Loca Fight Club verwelkomt wereldkampioenen kickboksen! Deze avond is precies wat een liefhebber van gevechtssporten zich kan wensen. Hierbij al enkele wedstrijden die op het programma staan:

  • Thomas Doeve vs Hasan Demir
  • Qasham Mammadov vs Enis Yunusoğlu
  • Franck Rubanguka vs Berat Altıntop
  • Mellony Geugjes vs Eirini Chatziiosifidou
  • Saifullakh Khambakhadov vs Mehmet Ali Meriç
  • Savvas Kagkelidis vs İsa Göçmen

Concert Hadise – Een primeur in België!

Dezelfde avond zal u getuige zijn van een primeur! Hadise, de koningin van de Turkse popmuziek, geeft haar eerste concert in haar geboorteland. Met een speciale show en 20 dansers op het podium zorgt ze voor onvergetelijke momenten.

Lacrim – Een naam in de rapscene!

Ook Lacrim, een van de krachtige namen in de rapmuziek, zal optreden en de avond nog energieker maken! Geïnspireerd door gerechtigheid en de moeilijkheden in het leven, verovert Lacrim de rapscene.

TICKETS

Mis deze geweldige avond niet! Onvergetelijke momenten, krachtige gevechten en een avond vol muziek wachten op u. Tickets zijn nu te koop via ING Arena!

TICKETS >>> ing.arena.brussels/nl/show/loca-fight-club-hadise-lacrim

Info & reservatie van VIP-TAFELS: [email protected]

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje