UPDATE: Ticketverkoop Eendracht Aalst – KVK Ninove

De ticketverkoop voor de clash Eendracht Aalst – KVK Ninove is van start gegaan. Bij winst is Den Iendracht kampioen!

UPDATE: de staantribune is sinds woensdag helemaal uitverkocht! In de zittribune zijn de vakken A en D reeds goed bevolkt.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KVK NINOVE

We heten ook de supporters van KVK Ninove van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat.

PRAKTISCHE INFO

Er zijn voor deze wedstrijd enkele praktische wijzigingen:

  • De in- en uitgang tot vak K zal via de Heilig Hartlaan (garages) verlopen
  • Tribune H (achter het doel) en de parking achter het stadion worden voorbehouden voor de bezoekende supporters
  • Tribune E is extra beschikbaar voor de Eendracht-supporters

FOOTLUNCH

Zondagmiddag kan je met familie en vrienden spaghetti bolognaise komen eten alvorens we onze ploeg naar de zege én de titel schreeuwen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro (kinderen tot 12 jaar: 12 euro). Inschrijven kan tot en met donderdag 18 april via het reservatieformulier of [email protected]. We verwelkomen jullie graag in Restaurant Eendracht vanaf 12u. 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje