Alle info over de Eendracht Aalst clubkaart

Onze club schakelt zoals reeds bekend dit seizoen over van het oude systeem met drankbonnetjes naar een nieuw cashless systeem met oplaadbare betaalkaarten. Vanaf morgen (wedstrijd tegen City Pirates) zijn de clubkaarten te verkrijgen op het secretariaat en gaat de testperiode van het systeem in, die zal lopen tot eind februari 2022. Tijdens deze overgang zijn drankbonnen ook nog geldig.

Voordelen

Geen gedoe meer met drankbonnetjes die rondhangen in zakken of verloren gaan. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid om voor elk product een correcte prijs aan te bieden aan onze supporters. Doorheen het jaar zullen er verschillende acties gelanceerd worden waarmee je een gratis tegoed op de Eendracht-clubkaart of korting in de fanshop kan krijgen.

Waarborg kaart

Onze abonnees hebben een gepersonaliseerde kaart klaarliggen, of hebben deze reeds in hun bezit (uit de pakketten). Niet-abonnees kunnen op het secretariaat eveneens eentje verkrijgen. Voor elke kaart vraagt de club een waarborg van 2 euro. (cash of meteen afgewaardeerd van jouw saldo).

Jouw kaart opladen

De oplaadpunten voor onze betaalkaarten bevinden zich in het stadion (het secretariaat en de kantines) en in de kantine van het jeugdcomplex Zandberg. Er is de mogelijkheid om zowel met bancontact (aanbevolen) als cash jouw betaalkaart op te laden.

Drank bestellen en betalen

Elke kantine in het Pierre Cornelisstadion is uitgerust met een nieuwe kassa en NFC-kaartlezer. Je kan dus simpelweg drank bestellen als vanouds, je kaart op de kaartlezer leggen en het bedrag van jouw bestelling gaat automatisch van het saldo van jouw kaart af. Makkelijk en vlot.

Ook op ons jeugdcomplex Zandberg kan je jouw betaalkaart gebruiken. Meteen een pluspunt voor onze jeugdspelers en -ouders die zowel tijdens de week als in het weekend in ons jeugdcentrum vertoeven, en ook een wedstrijd van het eerste elftal of de Ladies willen meepikken.

Jouw saldo bekijken

Heel eenvoudig. Op elke betaalkaart staat een unieke QR-code die je met je smartphone kan scannen. Deze brengt je naar een webpagina die je meteen jouw resterende saldo toont.

Verlies van jouw betaalkaart

Neem voor alle zekerheid na ontvangst een foto van de achterzijde van jouw betaalkaart of noteer jouw kaartnummer even. Elke betaalkaart bevat een unieke code waarmee wij jouw verloren kaart kunnen deactiveren en het resterende saldo kunnen overzetten op jouw nieuwe betaalkaart. Neem in dat geval even contact op met het secretariaat.

Geldigheid drankbonnetjes

Heb je nog drankbonnen op overschot? Geen probleem. Tot en met eind februari 2022 kan je nog een consumptie betalen met de bonnetjes die je reeds aangekocht hebt . Daarna kunnen de drankbonnen gewisseld worden op het secretariaat voor een tegoed op je EA-clubkaart.

Tegoed voordeelpakketten

Supporters die een bronzen, zilveren of gouden steunpakket aangekocht hebben onder de compensatieregeling, mogen contact opnemen met het secretariaat om hun EA-clubkaart op te waarderen. Dit kan gewoon per e-mail naar [email protected] (met vermelding van de referentienummers op jouw kaart) of kom gerust even langs op een wedstrijddag.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje