Tickets voor zondag nu beschikbaar!

© Eendracht Aalst

De knappe zege in Bocholt moeten we in de laatste wedstrijden van 2021 in eigen huis kunnen verzilveren met jullie steun! De tickets voor zondag tegen City Pirates Antwerpen zijn online beschikbaar. Het Covid Safe Ticket en mondmasker zijn van toepassing.

Eendracht-supporters

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor de gratis tickets van kinderen onder 13 jaar):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone.

Bezoekers City Pirates

We heten ook de supporters van City Pirates Antwerpen van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune H bestellen, eveneens tot zondag 15u00 in combinatie met de coronapas en het dragen van een mondmasker (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

Geen toegang tot internet?

Er zal zondag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00 voor personen die geen toegang hebben tot de online ticketshop (enkel voor thuissupporters). Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Covid Safe Ticket+

In het Pierre Cornelisstadion is er bij wedstrijden van het eerste elftal (heren) een tweestapscontrole van kracht, waarbij het COVID-certificaat wordt gescand. Wanneer je groen licht krijgt, mag je het stadion betreden.

Het mondmasker is nu zowel buiten als binnen de perimeter, in alle tribunes en kantines, verplicht.

Kom tijdig naar het stadion en hou jouw COVID-certificaat, identiteitskaart en ticket of abonnement klaar, zodat de controles vlot kunnen verlopen.

Clubrestaurant

Het clubrestaurant opent na de wedstrijd als café, waar ook de horecaregels van toepassing zijn. Het mondkapje mag af wanneer je aan tafel zit. 

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje