Gelukkig Nieuwjaar!

Een overgang naar een nieuw jaar vieren, en zoals we dat niet gewend zijn, in een heel beperkte kring. Hoe konden we, in deze bizarre tijden, een nieuwjaarsboodschap naar onze supporters, sponsors en iedereen die Den Iendracht een warm hart toedraagt, beter brengen dan met een aantal verrassende filmpjes en een woordje van onze voorzitter Patrick Le Juste. Ook namens het webteam aan iedereen een prettige eindejaarsavond en een gelukkig nieuwjaar!

2020 is voorbij …

De meesten onder ons zullen blij zijn dat dit horrorjaar voorbij is en hopen dat we 2021 kunnen beleven zonder Covid-19.

De recentste cijfers in België zijn dalend, maar in de rest van Europa gaat dit virus nog altijd vreselijk tekeer en worden zelfs nieuwe en hardere lockdown-maatregelen getroffen.

Hoe graag ik ook zou willen dat onze spelers terug het veld op kunnen en de supporters terug de tribunes kunnen bemannen om hun favoriete club aan te moedigen, vrees ik echter dat we het dit seizoen met een beperkt aantal matchen gaan moeten doen. En zonder of met een beperkt aantal toeschouwers?

Het was wel een jaar waarin heel wat mensen weer gewerkt hebben aan de heropbouw van een zeer mooie club: ons Eendracht Aalst. We moeten blijven geloven in de mogelijkheden van deze club en blijven werken om haar op de plaats te brengen, waar ze thuishoort. In dat kader heeft de Raad van Bestuur de laatste maanden hard gewerkt om de efficiëntie van de club te verbeteren en werd beslist deze reeds genomen maatregelen en doorgevoerde wijzigingen verder te zetten vanaf 1 januari 2021 onder de noemer Eendracht Aalst 2.0. Uiteraard zal er de komende maanden meer informatie gegeven worden rond deze beslissingen.

Ik wil hierbij dan ook alle leden van het Bestuur en de vele vrijwilligers bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar.

Ik wil ook alle supporters bedanken, die in 2020 onze jongens hebben gesteund, waar mogelijk.

Zeker wil ik hierbij ook aan al onze sponsors mijn dank betuigen voor hun financiële bijdrage en het volharden in deze moeilijke tijden, waar de economische omstandigheden door het viruseffect het zeker ook niet makkelijk maken.

Ik hoop dat we in 2021 mogen rekenen op evenveel inzet van iedereen en dat we tesamen veel plezier mogen beleven op en naast het veld.

Gelukkig Nieuwjaar!

Patrick Le Juste
Voorzitter

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje