Supportersinfo Jong Cercle en Racing Gent away

© Eendracht Aalst

Komende week staan er 2 uitwedstrijden op het programma. Op woensdag 14 september om 20u00 spelen we in het Jan Breydelstadion tegen Jong Cercle. Enkele dagen later, op zaterdag 17 september om 20u00, gaan we op bezoek bij Racing Gent. Een combiregeling voor deze beide wedstrijden werd opgeheven na onderhandelingen tussen de veiligheidsverantwoordelijken en de politie. Donderdagavond is er op het clubsecretariaat een voorverkoop voor de wedstrijd in Gent.

Jong Cercle – E.Aalst (woensdag 14/09)

De bezoekende supporters kunnen hun wagen of supportersbussen parkeren op de bezoekersparking Z1 (GPS-adres: Doornstraat 51, 8200 Sint-Andries).

De volgende reisweg dient gevolgd te worden:

  • E40 Afrit 6 Jabbeke (volg borden Jan Breydelstadion)
  • Gistelsesteenweg
  • Zeeweg
  • Doornstraat naar links
  • Parking bezoekers Z1

De afreisroute voor de bezoekende supporters verloopt langs dezelfde weg: parking bezoekers Z1 rechts verlaten, Doornstraat, Zeeweg, Gistelsesteenweg, E40 oprit 6 Jabbeke.

Alle tickets kunnen aan de bezoekersloketten aan het Jan Breydelstadion worden aangekocht. De loketten zijn geopend vanaf 18u30. Prijs: €10/ticket.

In het bezoekersvak 421-422 zijn er drank- en eetgelegenheden. Hier kan enkel met cash betaald worden. De drank- en eetstanden sluiten 15 minuten voor het einde van de wedstrijd.

RC Gent – E.Aalst (zaterdag 17/09)

De supportersbussen rijden tot aan het stadion in de Eikstraat te Oostakker, waar de supporters kunnen af- en opstappen aan poort 1. (zone achter het doel kant Eikstraat) De bussen kunnen zich stationeren aan de verharde strook op het einde van de Eikstraat (zijdelings onderaan de brug).

Wagens kunnen niet parkeren op de parking aan het stadion. Zij moeten zich stationeren op de nog vrije plaatsen aan het einde van de Eikstraat, achter de bussen onderaan de brug (beperkt aantal plaatsen). Alternatief kan er geparkeerd worden hetzij op de brug zelf of op de Okay-parking (beiden in de Gentstraat). De supporters kunnen dan te voet naar het stadion en bieden zich eveneens aan bij ingangspoort 1 (Eikstraat).

RIO Artikel 16 – Bijzondere bepalingen eigen aan de Chillax Arena in Oostakker:

  • Het gooien van papiersnippers, confetti is wel toegestaan. (geen wc-rollen)
  • Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas
  • Vlaggenstokken zijn toegelaten onder volgende voorwaarden: flexibele en lichte stok, bestaande uit kunststof, holle stok
  • Er geldt een algemeen rookverbod in alle binnenruimten en zittribunes. Roken is enkel toegelaten in de 4 hoeken van het stadion.

Voorverkoop RC Gent – E.Aalst

Voor wie de drukte aan het bezoekersloket voor de wedstrijd op RC Gent wil vermijden, wordt er een voorverkoop georganiseerd op donderdag 15 september op het Eendracht-secretariaat van 18u tot 20u. De ticketprijs bedraagt €12. Betalen kan zowel cash als met bancontact.

Voor wie nog over geen ticket beschikt wordt er nog 1 ticketverkooppunt voorzien in de bezoekerszone voor de wedstrijd.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje