Alle ticketinfo voor Eendracht Aalst – KVC Westerlo!

Nacer Chadli wil via Westerlo naar het WK in Qatar - Foto Luc Meynaerts

Na Sporting Charleroi en AA Gent in de voorgaande jaren krijgen we aanstaande zondag voor de Croky Cup het bezoek van KVC Westerlo. De Kemphanen staan in de middenmoot van de Jupiler Pro League en wisten net voor het afsluiten van de transfermarkt nog Rode Duivel Nacer Chadli te strikken. Een bekerduel om naar uit te kijken dus! De online ticketshop is reeds geopend voor de Eendracht-supporters. De bezoekers uit Westerlo kunnen terecht bij hun supportersclubs.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zondag bestellen tot de aftrap om 16u. (Abonnementen zijn niet geldig voor bekerwedstrijden) Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

Eendracht Aalst en KVC Westerlo kwamen de ticketprijzen overeen zoals deze gelden voor een gewone competitiewedstrijd van Den Iendracht.

DONDERDAG VOORVERKOOP

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, een voorverkoopmoment georganiseerd worden nu donderdag 22 september van 18u tot 20u op het clubsecretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Ook zal zondag, zoals voor elke thuiswedstrijd, het loket aan het secretariaat geopend worden voor de thuissupporters vanaf 15u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Maar wie een wachtrij wil vermijden kan best zijn ticket online bestellen of langskomen op de voorverkoop donderdag.

BEZOEKERS KVC WESTERLO

We heten ook de supporters uit Westerlo welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen hun ticket voor de bezoekerstribune H bemachtigen via één van de Westelse supportersclubs, in combinatie met georganiseerd busvervoer. Het bezoekersloket dient gesloten te blijven op de dag van de wedstrijd.

PRAKTISCHE WIJZIGINGEN

De combiregeling voor de bezoekers brengt een paar praktische wijzigingen met zich mee voor onze supporters. De toegang tot de staantribune zal via de Heilig Hartlaan (garages) verlopen. Tribune G blijft dicht. De clubparking wordt voorbehouden voor de supportersbussen uit Westerlo.

FOOTLUNCH

We starten deze bekerzondag ‘s middags in ons clubrestaurant met een heerlijke buffetformule. Raadpleeg alle info op onze restaurantpagina. Inschrijven is mogelijk tot donderdagavond 18u via het reservatieformulier of [email protected].

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje