We gaan je hard missen Yves! Rust zacht

Het is zonder twijfel het moeilijkste artikel om schrijven in al die jaren. Ons webteam zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Yves Janssens (63). We hebben donderdagavond een vriend, fotograaf, archivaris en clubman verloren, die door de hele Eendracht-familie gemist zal worden.

Fier waren we die avond in december 2019 toen we de jubileumboeken, waaraan we met ons team gewerkt hadden en het toetje was van “100 jaar Eendracht Aalst”, voor het eerst in handen kregen. Maar bovenal ook triest met de uitslag die je eerder op de dag had gekregen van de onderzoeken.

Onze hoed af voor de manier waarop je al die tijd in stilte tegen de ziekte hebt gestreden, met een ongelooflijke dosis moed en positivisme.

Het was een eer om 10 jaar lang intens met jou te mogen samenwerken, vaak tot in de late uurtjes. Een collega en supporter van het eerste uur die al heel snel een vriend werd met een hart van goud.

De manier waarop je een verlieswedstrijd of een ontgoocheling meteen kon relativeren, of hoe je ingetogen maar zichtbaar blij kon genieten van een overwinning zal altijd bijblijven. Steeds met de vinger op de knop om geen foto te missen.

Een superfan en -medewerker die alles deed voor zijn club. Deze foto geeft perfect weer hoe Yves was. Goedlachs, een praatje maken en iedereen plezieren met een portret. De drijvende kracht achter de Expo’s. Zijn opgebouwde band met onze Europese opponent van weleer, Levski Sofia.

Onze gedachten zijn bij Marina en de kinderen Sharon en Glenn. Heel veel sterkte met dit grote verlies!

Yves, “Onderkroiper” voor de vrienden, Makker, blijf over onze schouder meekijken naar jouw ploeg. Bedankt voor alles!

Slaap zacht

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje