Zondag in Den Eendrachter

Zondag in Den Eendrachter Zondag in Den Eendrachter

Onze jonge verdediger Matthias Lievens staat centraal in de nieuwe Eendrachter. De Ledenaar vertelt onder meer over de jeugdopleiding die hij kreeg bij diverse topklassers, de rol van Predrag Filipovic binnen de ploeg en broer Jonathan. Ook een Amerikaanse rapper en Matthias zijn favoriete eetadresjes in onze stad komen aan bod.

Verder hebben we ook een babbel met Karel Baillius over onze damesploeg Divas Eendracht Aalst. Clubdokter Norbert Van Mulders is onze medewerker van de week, hij is al 25 jaar aan de slag bij onze club. Op het carnavalsbal na de wedstrijd tegen Virton liepen we Schoon volk tegen het lijf en er is natuurlijk ook onze Supporter van de week. Tot slot blikken we terug op E.Aalst – RWDM uit 1995 met Okpara, Van Ankeren en De Bilde in een hoofdrol.

Den Eendrachter is zondag verkrijgbaar voor 2,50 euro aan de toegangspoorten van het stadion, alsook in de fanshop, de kantines en vanaf zaterdag op Zandberg. Wie de carnavaleditie met Kevin Van Den Noortgaete gemist heeft, kan nog een exemplaar bemachtigen in de fanshop.

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje