Afhaling abonnementen

Afhaling abonnementen Afhaling abonnementen

We zijn ondertussen een tweetal weken voor de start van de competitie. Vanaf aanstaande woensdag 29 juli zullen de (betaalde) abonnementen kunnen afgehaald worden op het secretariaat. Dat is twee dagen later dan aanvankelijk voorzien omdat de nieuwe ticketingsoftware nog niet volledig operationeel is. De helpdesk van Tickethour draait op volle toeren om de vragen van de clubs uit eerste en tweede klasse te kunnen verwerken.

Afhaalmomenten

Hieronder de verschillende mogelijkheden om jouw abonnement te komen afhalen op het secretariaat. Voorzie je steeds van je betaalbewijs zodat de vlotte werking kan gegarandeerd blijven.

  • Op woensdag 29 juli van 13u00 tot 20u00 (EA-Cercle Brugge)
  • Vanaf donderdag 30 juli: elke weekdag van 13u00 tot 17u30
  • Op donderdag 6 augustus van 13u00 tot 20u00

Verlaging van de abonnementstarieven

De club heeft de tarieven voor het nieuwe seizoen verlaagd, voor de staantribune zelfs met 33%. De abonnementsprijs voor vak K is gezakt van 180 naar 120 euro, of 7 euro per wedstrijd. In tweede klasse is de voetbalwet van kracht en zal er voor de boarding een bufferzone voorzien moeten worden. In derde klasse is dit niet het geval.

Ook een abonnement in de zittribune werd goedkoper. Voor vakken A, E en G werd de prijs vastgelegd op 220 euro, of 12 euro per wedstrijd. Voor een plaats in de centrale vakken B, C en D is dat 380 euro, of 22 euro per wedstrijd.

Sfeervak

De raad van bestuur staat positief tegenover een sfeervak in de hoofdtribune. Iedereen die de oefenwedstrijd tegen AA Gent bijgewoond heeft zal ongetwijfeld genoten hebben van de sfeer die werd gemaakt door de Onion Party Crew. Het clubbestuur wenst eerstdaags dan ook samen te zitten met de supporters vzw om dit verder te bespreken.

Jong geleerd, oud gedaan

Kinderen tot 13 jaar kunnen de thuiswedstrijden van SC Eendracht Aalst gratis bijwonen in de staantribune of de vakken A, E en G in de zittribune. Ben je tussen 13 en 17 jaar, dan betaal je de helft van de abonnementsprijs in deze vakken.

Combi-abo voor ouders

Jeugdspelers, opleiders en begeleiders van SC Eendracht Aalst kunnen op vertoon van hun lidkaart met foto gratis plaatsnemen in vak G. Ouders van jeugdspelers kunnen voor een combi-abonnement kiezen in vak G. Daarmee kunnen ze alle wedstrijden op Zandberg én het Pierre Cornelisstadion bijwonen voor slechts 99 euro. Deze bestellingen lopen via de jeugdwerking.

Korting in de fanshop

We zetten alle voordelen van een abonnement nog eens op een rijtje:

  • 10% korting op jouw aankopen in de fanshop
  • Niet aanschuiven aan de loketten
  • Geen voorverkoopmomenten
  • Goedkoper dan steeds losse tickets te kopen
  • Geen meerprijs voor toppers
  • Gratis toegang voor beloften- en jeugdwedstrijden

Hoe een abonnement bestellen?

De makkelijkste manier om een abonnement te bestellen is via deze website. Op de abonnementspagina kan je nog eens een overzicht van de tarieven bekijken, daar kan je verder doorklikken naar de bestelpagina. De betaling gebeurt per overschrijving. Je kan ook terecht op het clubsecretariaat elke weekdag van 13u tot 17u30. Daar kan contant of via bancontact betaald worden.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje