UPDATE Abonnementen 2022-2023 / Gezinskorting

© Eendracht Aalst

Onze ploeg heeft een vlekkeloos bekerparcours afgelegd en kan zich nu focussen op de competitieopener van 4 september in Brakel. Een week later, op zaterdag 10 september, spelen we onze eerste thuiswedstrijd. Intussen kwam de club tegemoet aan de vraag van de supportersclubs om zowel de ticket- als abonnementsprijzen van vorig seizoen te behouden. Dat betekent dat de 2 extra thuiswedstrijden dit seizoen gratis in het abonnement vervat zitten! De club lanceert ook opnieuw een gezinskorting.

Ontdek hieronder de nieuwe abonnementsinfo:

TRIBUNE VOLW. -17 -13
Staantribune K € 141 € 71 € 0
Zittribune A/E/G € 206 € 106 € 0
Zittribune B/C/D € 356 € 356 nvt
Skyboxen € 756 € 756 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw abonnement 2022-2023 eenvoudig te bestellen via onze ticketshop.

Abonnement reeds besteld?

Alle supporters die hun abonnement reeds bestelden, krijgen het te veel betaalde bedrag op hun clubkaart gestort als een consumptietegoed. Hiervoor hoef je (bij voorkeur) alleen een e-mail te sturen naar [email protected], met vermelding van het nummer op jouw clubkaart. Eventueel kan je ook langskomen op het clubsecretariaat na afloop van één van de volgende thuiswedstrijden.

Gezinskorting

Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen kunnen een korting verkrijgen op hun seizoenskaarten. Vanaf het tweede abonnement ontvang je een korting van 15 EUR, eveneens in de vorm van een consumptietegoed op jouw clubkaart. Om een aanvraag te doen, stuur een mailtje naar [email protected], met vermelding van de namen van de gezinsleden en het adres.

Combi-abonnement

Als extra optie bij jouw seizoenskaart kan je een abonnement mét 50% korting verkrijgen voor alle wedstrijden van onze jeugdploegen en/of onze Ladies in de Lotto Super League.

  • Je kan een jeugdabonnement verkrijgen voor 20 EUR (i.p.v. 40 EUR). Stuur daarvoor een e-mail aan onze jeugdwerking via [email protected], met een aankoopbewijs van je abonnement bij het eerste elftal.
  • Om alle thuiswedstrijden van onze Ladies in de Lotto Super League (competitie + play-offs) bij te wonen voor 30 EUR (i.p.v. 60 EUR), kan je eenzelfde e-mail sturen aan [email protected]. De losse ticketprijs bij onze Ladies bedraagt 8 EUR.

Raadpleeg de volledige kalender via deze link.

Op naar de competitiestart! Iendracht veroit!!!

>>> Bestel je abonnement 2022-2023 nu via onze TICKETSHOP

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje