Laatste week om jouw abonnement te verlengen!

© Eendracht Aalst

Honderden supporters hebben hun abonnement van vorig seizoen reeds verlengd. Onze club deed een inspanning om deze mogelijkheid kostenloos aan te bieden. Om de laatste supporters nog de kans te geven om hun abonnement te verlengen werd de intekenperiode met enkele dagen verlengd tot en met zondag 25 juli as. Vanaf maandag 26 juli kunnen nieuwe abonnees zich van hun plaats verzekeren.

Heel wat abonnees gingen ook al in op de oproep van de club en de supportersfederatie Eendracht Maakt Macht om onzen Iendracht op een andere manier een duw in de rug te geven door te opteren voor één van de voordeelpakketten. Bestellen hier is eveneens nog mogelijk tot en met zondag via www.eendracht-aalst-abonnement.be.

We geven graag nog eens een overzicht van de verschillende pakketten:

BRONS (€ 75) 

  • Enkel voor abonnees in vak K
  • Je ontvangt een gratis clubkaart die nodig zal zijn voor het cashless systeem in de kantines
  • Op de clubkaart zal de waarde van 15 drankbonnen opgeladen worden

ZILVER (€ 150)

Bovenop het bronzen pakket ontvang je nog eens:

  • 3 kaarten voor een eetfestijn (in de vorm van vouchers)
  • Een t-shirt (limited edition) die enkel beschikbaar zal zijn voor abonnees met een pakket zilver of goud
  • Een exclusieve pluche versie van onze mascotte Zwawi (30 cm hoog)
  • 2 gratis tickets voor een oefenwedstrijd én een competitiewedstrijd

GOUD (€ 270)

Bovenop het zilveren pakket ontvang je nog eens:

  • 2 uitnodigingen voor een wedstrijddiner in ons clubrestaurant

Abonnees die hun abonnement verlengen kunnen daarnaast nog rekenen op een voorrangsregeling bij bekerwedstrijden of wedstrijden met beperkt publiek, mocht de Overheid de maatregelen opnieuw verstrengen. Gevolgd door de nieuwe abonnees.

Supporters die vorig seizoen losse tickets hadden aangekocht voor de wedstrijden tegen City Pirates Antwerpen of Olympia Wijgmaal kunnen deze dit seizoen inruilen op het secretariaat voor tickets van een andere competitiewedstrijd.

Jouw abonnement verlengen en opteren voor één van onderstaande voordeelpakketten kan nog tot en met aanstaande zondag 25 juli via www.eendracht-aalst-abonnement.be. Vanaf 26 juli kunnen nieuwe abonnees op deze website terecht.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje